Volle stevige rosé met veel fruitigheid, optimaal gerijpt door de Spaanse zon
Wijnaanbod
Deze wijn wordt gemaakt in samenwerking met de vermaarde Franse Oenoloog Jean Natoli. Een wijn om vooral het fruit naar boven te laten komen, in de neus vinden we een mand vol fruit terug en in de mond zwart en rood fruit met een mooie afdronk om te eindigen. Heeft geen houtrijping gekregen.
Een zeer verfijnde rosé uit het zuiderse Spanje.
Een assemblage van drie druiven gerijpt op Franse en Amerikaanse nieuwe eiken vaten. Dit resulteert in een stevige wijn die het goed doet bij wildschotels, gerechten met een stevige saus en sterke kazen.
Mooie prijs/kwaliteit Ribera del Duero, heeft slechts enkele maanden op hout gerijpt waardoor de frisheid en fruitigheid mooi bewaard is.
Een brut maar met minder restsuikers dan de meeste Champagnes. Hierdoor krijgt hij een zeer fruitige smaak, de ideale aperitief wijn voor elke gelegenheid.
Méthode traditionnelle, 2de gisting op fles gedurende 2 jaar
Een brut nature met een complex aroma en een mooie droge afdronk met een lichte toets van noten. Kan als aperitief gebruikt worden maar kan ook een maaltijd begeleiden met vis of wit vlees.
Deze wijn laat vooral het fruit van de druif (Tinto Fino) en de mineralen van de bodem van de Finca El Quiñon tot uitdrukking komen. Het hout overheerst de primaire karakteristieken niet, dankzij de gedeeltelijke toepassing van Franse eik. Een intense, krachtige en persistente wijn. Jaros 2002 werd geselecteerd als MEGAVINO 2006 TOP WINE
Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW