Disclaimer

Privacy statement
Thesecretwinegarden.be hecht waarde aan de bescherming van de privacy van bezoekers van onze website.
Thesecretwinegarden.be kan bepaalde persoonlijke gegevens verzamelen waarvan het gebruik is onderworpen aan de Belgische wetgeving (Wet van 8 december 1992 inzake de bescherming van de persoonlijke levenssfeer). Dergelijke informatie wordt alleen gebruikt om contact met u op te nemen of het sturen van door u gevraagde informatie.
Uw persoonlijke informatie zal niet worden gedeeld met derden, behalve zoals vereist door de wet.
U hebt het recht om een kopie van uw persoonlijke gegevens vragen en te laten corrigeren of verwijderen uit onze bestanden. Vragen en verzoeken dienen te worden gezonden aan thierry.vanbellinghen at skynet.be.
 
Disclaimer

De huidige website is bedoeld om algemene informatie over thesecretwinegarden.be en haar diensten weer te geven.
Thesecretwinegarden.be kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de juistheid, de up-to-date, de volledigheid van de informatie op haar website. Thesecretwinegarden.be garandeert niet de permanente toegang tot de website, noch de goede werking van de website.
Thesecretwinegarden.be zal haar uiterste best doen om haar websites te beschermen tegen virussen, hacking-attacks, of andere computer criminaliteit gericht op haar website.
De website kan hyperlinks bevatten naar websites van derde partijen. Ze zijn bedoeld voor informatieve doeleinden. Thesecretwinegarden.be kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud ervan. Bovendien kan men daarvan niet afleiden dat er één of andere expliciete of impliciete samenwerking tussen thesecretwinegarden.be en de genoemde derde partij is.