Frankrijk

6,95 euro

 

Een duidelijke sauvignon blanc met citrus, pompelmoes en bloemetjes. De wijn is sappig, rond en strak met een goede balans, zeer aangenaam om te drinken met een zuivere afdronk.

6,95 euro

 

 

Een licht fruitig aroma. Een frisse aanzet met een lekkere fruitige smaak van licht rood fruit. De afdronk is elegant met een hele mooie balans. Een toegankelijke wijn die veel mensen kan plezieren.

7,70 euro

Dit is een vlotte drinkwijn met aroma's van rode bessen. Doet het goed bij een stuk licht gegrild vlees en geen te zware kazen.

9,11 euro

 

Een stevigere witte wijn met lichte kruidigheid.

9,26 euro

Smakelijke vlotte drinkwijn, mooie zachte fruitigheid van de Gamay druif.

9,26 euro

Sappige frisse rosé uit de Savoie

9,80 euro

Mooi domein uit de Savoie, deze wijn is gemaakt van de locale Jacquère druif, frisse witte wijn met citrus toets. Een goede begeleider bij zeevruchten, gegrilde vis en warme kaas gerechten.

10,20 euro

Een lichter gekleurde rose kleur door het korte verblijf van de druivenschillen. Aroma’s van rode vruchten. In de mond een eerder elegante en fijne rosé, met een mooie aciditeit. Een typische zomer rosé. Doet het goed als aperitief, bij een frisse salade of een verfijnder kippengerecht. Gemaakt om jong gedronken te worden.

10,20 euro

Intense kleur, een uitgebalanceerde wijn met veel sappig fruit, nog aanwezige tannines en een hint van chocolade. 

10,55 euro

Een stevige wijn met veel donker fruit in de geur en een lichte kruidigheid. In de mond eveneens veel fruit met mooie taninnes in evenwicht en een lange afrdronk vol fruit. Voor een Vins du Pays een absolute topper.

Pagina's