Mourvèdre

9,97 euro

Intense kleur, een uitgebalanceerde wijn met veel sappig fruit, nog aanwezige tannines en een hint van chocolade. 

11,51 euro

UITVERKOCHT

13,00 euro

Kruidige wijn uit de Rhône streek, ideale winter wijn bij wild of stoofgerechten.

13,23 euro

12 maanden gerijpt op deels nieuwe vaten. Deze wijn heeft mooie aroma's van cassis en cacao, gaat goed samen met een stevig stuk rood vlees.
De prijs/kwaliteit topper van het domein.

14,85 euro

Elegante top rosé van één van de meest gerenomeerde Tavel wijnmakers.

22,87 euro

Het paradepaardje van het domein, 12 maanden gerijpt op nieuwe eiken vat. Een volle en stevige wijn met aroma's van donkere bessen.
Wordt het best gedronken bij een stevige wildschotel of stoofpotje.
Kan gerust nog een 10 jaar ouderen

43,00 euro

Een paarse donkere kleur, geconcentreerde aroma's van donker rood fruit, lichte toets van leer en koffie. In de mond een stevige en kruidige wijn met zoethout. Kan gerust 10 à 15 jaar bewaren.

100,00 euro

Eén fles Grenache, één fles Syrah en één fles Mourvèdre, gemaakt van de beste druiven van het oogstjaar. De TriLoGie wordt alleen maar gemaakt in uitzonderlijke jaren. De vorige dateert van 2000. Zééééééér beperkte productie. Een uitzonderlijk eindejaarsgeschenk voor de echte liefhebbers of voor de eigen kelder natuurlijk.
 « Trilogie s'adresse aux amateurs de vins de concentrations, d’équilibre, à la recherche d'émotions. Elle permet de vous donner la possibilité de découvrir les cépages purs et d'apprécier leur adaptabilité à notre terroir mais aussi l'influence de notre mode de culture " la cosmoculture" sur la variété pure.
A partager avec vos amis oenophiles au cours d'un repas ou une dégustation à l'honneur de nos cépages. »