Cantina Caldaro/Kellerei Kaltern

12,28 euro

Een mooie sauvignon die het goed doet als aperitief of bij asperges alsook geitekaas.

14,25 euro

Een aromatische licht kruidige wijn die het goed doet bij oosterse gerechten en gerechten bereid met fruit. Een droge versie die niet te vergelijken is met de versie uit de Elzas die meer restsuiker bevatten.

14,68 euro

Een typische fruitig sauvignon aroma met toetsen van pompelmoes. In de mond vinden we een eerder stevigere sauvignon terug met een mooie mineraliteit en lichte kruidigheid gevolgd door een mooie afdronk.

15,20 euro

De wijnstokken groeien op een mineraal en kalkrijke ondergrond. Dit geeft een zeer fijne Pinot Noir met een lichte aciditeit.

16,09 euro

Lagrein is een typische druif uit Alto Adige, het geeft donkere en stevige wijnen met hint van braambessen en cacao. Doet het heel goed bij een stevig stuk rood vlees op de grill.

22,80 euro

De wijngaard bevindt zich 500m hoogte, de druiven groeien op een kalk en graniethoudende bodem. De wijn verblijft een 12 maanden in eiken vaten. Dit is een van de topwijnen van het domein. Aroma's van perzik, appel en kruisbessen. In de mond een fruitige wijn met minerale toets.

27,58 euro

Een top dessert wijn. Sterk fruitige neus van exotisch fruit en lichee, ondanks het zoete toch nog een mooie aciditeit en een zeer lange afdronk. Rendement van slechts 18hl. Elk jaar 3 bicchieri in de toonaangevende Gambero Rosso !!!

29,84 euro

Topwijn uit Noord Italië, 93pt Robert Parker, 92pt Falstaff, 90pt Luca Maroni

65,00 euro

Topwijn uit Noord Italië, 93pt Robert Parker, 92pt Falstaff, 90pt Luca Maroni

In een mooi houten geschenk kist.