Rood Vlees

7,70 euro

Dit is een vlotte drinkwijn met aroma's van rode bessen. Doet het goed bij een stuk licht gegrild vlees en geen te zware kazen.

7,80 euro

Deze wijn wordt gemaakt in samenwerking met de vermaarde Franse Oenoloog Jean Natoli. Een wijn om vooral het fruit naar boven te laten komen, in de neus vinden we een mand vol fruit terug en in de mond zwart en rood fruit met een mooie afdronk om te eindigen. Heeft geen houtrijping gekregen.

 

9,97 euro

Intense kleur, een uitgebalanceerde wijn met veel sappig fruit, nog aanwezige tannines en een hint van chocolade. 

10,55 euro

Een stevige wijn met veel donker fruit in de geur en een lichte kruidigheid. In de mond eveneens veel fruit met mooie taninnes in evenwicht en een lange afrdronk vol fruit. Voor een Vins du Pays een absolute topper.

11,72 euro

Volledig met de hand geplukt en biologisch gemaakt. In de neus vinden we een lichte vanille toets van de deels 6 maanden rijping op vat. In de mond lekker sappig en vlot drinkbaar. Een mooie begeleider van kalfsvlees. Kreeg dan ook een mooie score in de Gambero Rosso.

12,52 euro

Stevige wijn gemaakt van de locale Mondeuse druif, vol en krachtig. Gaat goed bij stoofpotjes en wildgerechten.

13,23 euro

12 maanden gerijpt op deels nieuwe vaten. Deze wijn heeft mooie aroma's van cassis en cacao, gaat goed samen met een stevig stuk rood vlees.
De prijs/kwaliteit topper van het domein.

13,69 euro

100 % Alicante Bouchet druif, een fruitbom

Pagina's