Wijnaanbod

8,30 euro
Land: Italië
Producent: Casale Marchesi

In Italië worden wijnen vooral gemaakt om te gebruiken aan tafel, lichte aperitief wijnen komt men er minder tegen, deze Frascati Superiore is dan ook gemaakt om een stevige vis of een stuk wit vlees perfect te begeleiden. Een licht minerale geur met een expressieve geur van rijpe appels. Een echte witte maaltijd wijn.

8,75 euro
Land: Italië
Regio: IGT Sicilia
Producent: Cantina La Torre

Voor uit het warme Sicilië te komen, heeft deze zuiderse wijn toch fruitigheid en mooie frisse zuren. Doet het goed bij de betere pasta of lamsvlees.

8,77 euro
Land: Italië
Regio: IGT Toscana
Producent: Frascole

Een mooi gemaakte IGT Toscana aan een kleine prijs, zeg zelf waar vind je een lekkere Toscaan rond de 8 €. In de neus veel fruit en lichtjes rokerig. In de mond opnieuw fruit en mooi mondvullend met lichte zuren. Een niet te zware wijn die het goed doet bij wit vlees met een sausje.

 

9,30 euro
Land: Italië
Producent: Ferrucio Deiana

 

Een strogele wijn met aroma’s van bloemen en amandelen. Een mooi fris fruitige smaak. Is uitstekend als aperitief, bij zeevruchten of wit vlees.

9,50 euro
Land: Italië
Producent: Maraviglia

Een elegante wijn met een neus van accacia, appel en ananas, in de mond een volle harmonieuse wijn met een fijne fruitigheid gevolgd door een mooie afdronk met een toets van amandelen.

9,78 euro
Land: Italië

Een mooie sauvignon die het goed doet als aperitief of bij asperges alsook geitekaas.

9,90 euro
Land: Italië
Producent: Tenuta Ritterhof

Tenuta/Weingut Ritterhof is gelegen in Caldaro / Kaltern. Deze mooie blend van Chardonnay, Muller-Thurgau en Muscat geeft een fruitige passe-partout wijn.

Pagina's