Wijnaanbod

6,00 euro
Land: Frankrijk

 

Een duidelijke sauvignon blanc met citrus, pompelmoes en bloemetjes. De wijn is sappig, rond en strak met een goede balans, zeer aangenaam om te drinken met een zuivere afdronk.

6,00 euro
Land: Frankrijk

 

 

Een licht fruitig aroma. Een frisse aanzet met een lekkere fruitige smaak van licht rood fruit. De afdronk is elegant met een hele mooie balans. Een toegankelijke wijn die veel mensen kan plezieren.

6,40 euro
Land: Frankrijk
Regio: Vdp d'Oc

De Viognier druif geeft indien goed gemaakt fruitige en aromatische wijnen, vaak hebben ze een eerder hoog prijskaartje. Deze topper heeft een meer dan aantrekkelijk prijskaartje.

6,99 euro
Land: Frankrijk

Uitverkocht we wachten op het nieuwe jaargang

7,04 euro
Land: Frankrijk

Dit is een vlotte drinkwijn met aroma's van rode bessen. Doet het goed bij een stuk licht gegrild vlees en geen te zware kazen.

7,99 euro
Land: Frankrijk

Eind april beschikbaar

De witte basis wijn van domaine Grand Veneur, een lekkere en sappige wijn die een groot publiek aanspreekt. Een typische witte Rhône wijn.

7,99 euro
Land: Frankrijk

Een super lekkere wijn, een allemansvriend dankzij het groot aandeel grenache. Deze wijn kan bij aardig wat gerechten gecombineerd worden.

8,26 euro
Land: Frankrijk

Een lichter gekleurde rose kleur door het korte verblijf van de druivenschillen. Aroma’s van rode vruchten. In de mond een eerder elegante en fijne rosé, met een mooie aciditeit. Een typische zomer rosé. Doet het goed als aperitief, bij een frisse salade of een verfijnder kippengerecht. Gemaakt om jong gedronken te worden.

8,51 euro
Land: Frankrijk

 

Een stevigere witte wijn met lichte kruidigheid.

8,51 euro
Land: Frankrijk

Intense kleur, een uitgebalanceerde wijn met veel sappig fruit, nog aanwezige tannines en ene hint van chocolade. 

Pagina's