D.O.C. Alto Adige

10,97 euro

Een mooie sauvignon die het goed doet als aperitief of bij asperges alsook geitekaas.

12,94 euro

Een typische fruitig sauvignon aroma met toetsen van pompelmoes. In de mond vinden we een eerder stevigere sauvignon terug met een mooie mineraliteit en lichte kruidigheid gevolgd door een mooie afdronk.

14,25 euro

Een aromatische licht kruidige wijn die het goed doet bij oosterse gerechten en gerechten bereid met fruit. Een droge versie die niet te vergelijken is met de versie uit de Elzas die meer restsuiker bevatten.

14,35 euro

De wijnstokken groeien op een mineraal en kalkrijke ondergrond. Dit geeft een zeer fijne Pinot Noir met een lichte aciditeit.

14,35 euro

Lagrein is een typische druif uit Alto Adige, het geeft donkere en stevige wijnen met hint van braambessen en cacao. Doet het heel goed bij een stevig stuk rood vlees op de grill.

14,81 euro

Een absolute topwijn uit de regio en zelfs heel Italië en voor dit soort wijnen een zeer mooie prijs/kwaliteit verhouding. Scoort elk jaar hoog in de Italiaanse en internationale wijngidsen. Heeft nog  bewaarcapaciteit.

22,71 euro

De wijngaard is nog eigendom van de lokale kerk en bevindt zich op de helling van het Lago Caldaro. De wijn wordt spontaan gegist in grote houten foeders en rijpt daarna 20 maanden op eiken vaten. Dit is het rode paradepaardje van het domein.

22,80 euro

De wijngaard bevindt zich 500m hoogte, de druiven groeien op een kalk en graniethoudende bodem. De wijn verblijft een 12 maanden in eiken vaten. Dit is een van de topwijnen van het domein. Aroma's van perzik, appel en kruisbessen. In de mond een fruitige wijn met minerale toets.

Pagina's