Rood Vlees

7,80 euro

Deze wijn wordt gemaakt in samenwerking met de vermaarde Franse Oenoloog Jean Natoli. Een wijn om vooral het fruit naar boven te laten komen, in de neus vinden we een mand vol fruit terug en in de mond zwart en rood fruit met een mooie afdronk om te eindigen. Heeft geen houtrijping gekregen.

 

12,40 euro

Volledig met de hand geplukt en biologisch gemaakt. In de neus vinden we een lichte vanille toets van de deels 6 maanden rijping op vat. In de mond lekker sappig en vlot drinkbaar. Een mooie begeleider van kalfsvlees. Kreeg dan ook een mooie score in de Gambero Rosso.

12,52 euro

Stevige wijn gemaakt van de locale Mondeuse druif, vol en krachtig. Gaat goed bij stoofpotjes en wildgerechten.

13,69 euro

100 % Alicante Bouchet druif, een fruitbom

14,40 euro
15,30 euro

Gemaakt van de locale Susumaniello druif die bijna uitgestorven was, 12 maanden gerijpt in Franse eiken vaten. Mooi geparfumeerde wijn.

Pagina's