Kalfsvlees

8,30 euro

In Italië worden wijnen vooral gemaakt om te gebruiken aan tafel, lichte aperitief wijnen komt men er minder tegen, deze Frascati Superiore is dan ook gemaakt om een stevige vis of een stuk wit vlees perfect te begeleiden. Een licht minerale geur met een expressieve geur van rijpe appels. Een echte witte maaltijd wijn.

10,56 euro

Volledig met de hand geplukt en biologisch gemaakt. In de neus vinden we een lichte vanille toets van de 10 maanden rijping op vat. In de mond lekker sappig en vlot drinkbaar. Een mooie begeleider van kalfsvlees. Kreeg dan ook een mooie score in de Gambero Rosso.

22,80 euro

De wijngaard bevindt zich 500m hoogte, de druiven groeien op een kalk en graniethoudende bodem. De wijn verblijft een 12 maanden in eiken vaten. Dit is een van de topwijnen van het domein. Aroma's van perzik, appel en kruisbessen. In de mond een fruitige wijn met minerale toets.