Cabernet Sauvignon

7,50 euro

Een assemblage van drie druiven gerijpt op Franse en Amerikaanse nieuwe eiken vaten. Dit resulteert in een stevige wijn die het goed doet bij wildschotels, gerechten met een stevige saus en sterke kazen.

12,77 euro

Zeer aangename en verassend frisse wijn. Goed gestructureerd rood fruit en ronde tannines, gevolgd door een volle, maar toch frisse afdronk

14,20 euro

De "basis wijn" van het domein. Een diep rode kleur met nog paarse tinten wat aangeeft dat het nog een jeugdige wijn is. In de neus vinden we rijp rood fruit en de kruidigheid van de syrah druif terug. In de mond vinden we een mooie ronde wijn met reeds perfect verweven tannines terug en een fruitige afdronk. De prijs/kwaliteit topper van het domein. Het was via deze wijn dat ik het domein ontdekt heb !!

41,76 euro

De topper van het domein en elk jaar opnieuw bij de beste van de regio en toch nog een redelijke prijs voor de Bolgheri streek. Een donker rode wijn met zeer expressieve aroma's van onder andere cassis. In de mond een complexe wijn met nog sterk aanwezige tannines en mineraligheid met een ellenlange afdronk. Een absolute aanrader voor aan de betere feesttafel of gewoon om eens lekker van te genieten.